Uitleg over de dagje uit cadeaukaart

Wat is de Dagje uit Cadeaukaart?

De Dagje uit Cadeaukaart is een cadeau waarmee u de ontvanger zélf een uitje laat uitzoeken. Hij/zij kiest uit meer dan 65 uitstapjes, verspreid over heel Nederland. Er zit dus voor iedereen wel een leuke belevenis tussen! De Dagje uit Cadeaukaart is ideaal voor gezinnen en families. Maar ook avontuurlijke stellen kunnen er mee uit de voeten. Bestel dit onvergetelijke cadeau nu eenvoudig online.

dagje uit cadeaukaart

Hoe werkt het?

U bestelt de Dagje uit Cadeaukaart binnen enkele minuten op deze website. Daarbij bepaalt u zelf de waarde tussen €5 en €150. Een mooie cadeauverpakking of persoonlijke boodschap maakt het geheel compleet! Als u de cadeaukaart op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt deze dezelfde dag verstuurd. De ontvanger kan vervolgens online tickets kopen in de ticketshop. Blijft er na de eerst aankoop nog saldo op de kaart staan? Dan kan deze gewoon weer gebruikt worden bij het volgende dagje uit! De Dagje uit Cadeaukaart is dus makkelijk te bestellen én te gebruiken. De Dagje uit Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

bestellen
 

Waar is de cadeaukaart te besteden?

De Dagje uit Cadeaukaart is te besteden in onze online ticketshop. Hier vindt u de leukste uitjes van dit moment! De ontvanger kan kaartjes kopen voor een pretpark zoals Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland, Avonturenpark Hellendoorn of Plopsaland. Ook dierentuinen zoals Beekse Bergen en Wildlands Adventure Zoo Emmen doen mee. Is hij of zij meer geïnteresseerd in avontuurlijke uitjes? Dan is het ook mogelijk om te skiën, lasergamen, karten, klimmen of om naar een ecape room te gaan. Zo is er van alles mogelijk! Ga snel naar de ticketshop om het volledige aanbod te zien.

 

aanbod